Werken bij Schouten Techniek

Onderhoudsdeskundige BMI

Stel je voor: je komt binnen in een wereld waar veiligheid en technologie hand in hand gaan, waar een klein apparaatje het verschil kan maken tussen een veilige omgeving en een noodsituatie. Dit is de rol van Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties. Draag jij zorg voor een veilige omgeving van onze klanten? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Wat bieden wij?

  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen o.b.v. 40 uur per week.
  • Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden.
  • Alle ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling.
  • Ruime bijdrage aan je pensioen.
  • Een werkbus met de benodigde gereedschap om je werk goed te kunnen uitvoeren.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde (relevante) technische opleiding.
  • Kennis van brandmeldinstallaties en relevante wet- en regelgeving
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.
  • Probleemoplossend vermogen en nauwkeurige werkhouding.
  • Een rijbewijs B.

Wat ga jij doen?

In de functie van Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid van verschillende gebouwen en hun gebruikers. Je voert regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit en optimaliseert brandmeldsystemen bij een diversiteit aan klanten klantenkring. Dit houdt in dat je inspecties uitvoert, systemen test, defecten opspoort en defecten herstelt. Jij zorgt ervoor dat alles naar behoren functioneert volgens de geldende normen en regelgeving. Dit alles doe je door nauw samen te werken met collega’s van andere afdelingen, zoals monteurs, technici en projectleiders. Zo garanderen we dat de brandmeldinstallaties altijd in topconditie zijn.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van onderhoudsrapporten en het adviseren van klanten over mogelijke verbeteringen of noodzakelijke upgrades.

Wie zoeken wij?

Voor deze rol is een grondige kennis van brandveiligheid en relevante regelgeving, zoals de NEN-2535, van groot belang. Tevens dien je vertrouwd te zijn met de systemen die in brandmeldinstallaties worden gebruikt (Hertek, Notifier, Esser, etc.). Organisatorisch talent, nauwkeurigheid en een klantgerichte benadering zijn essentieel, aangezien je regelmatig in contact staat met klanten en ervoor zorgt dat hun brandveiligheidsvoorzieningen betrouwbaar en conform de voorschriften zijn.

Wat wij bieden

Bij Schouten Techniek krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, uit te dagen en hechten wij veel waarde aan een goede werk-/ privébalans. Daarnaast bieden we onze medewerkers de ruimte om gebruik te maken van onze interne sportschool om fit en vitaal te blijven en bieden we iedere dag vers fruit aan.

Binnen Schouten Techniek heerst een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer.

Het bedrijf

Schouten Techniek is een innovatieve duizendpoot op het gebied van techniek, ondernemerschap én samenwerking. Wat in 1962 is opgestart door de gebroeders J. en P. Schouten, is uitgegroeid tot een zeer vooruitstrevende totaalinstallateur met ruim 230 werknemers. Alle technische disciplines binnen de installatietechniek worden binnen het bedrijf uitgevoerd in aansprekende projecten van ontwerp tot oplevering en beheer.

Waarom werken bij Schouten Techniek?

Solliciteer nu







Motivatie




De velden gemarkeerd met een ster (*) zijn verplicht.